Saturday, September 8, 2007

Nieuwe Blog over Web Analytics

Even voorstellen: René Nijhuis, binnen Google verantwoordelijk voor Google Analytics onder meer in de Benelux en Scandinavië. Ik heb voor ik werkzaam werd in deze functie voor Google gewerkt als Account Strateeg, waarbij ik klanten hielp hun Adwords campagnes te optimaliseren. Ik bezit zodoende een brede kennis van searchmarketing, zowel van wat er voor de klik gebeurt als van daarna.

Ik zal op deze plek regelmatig publiceren over problemen die ik tegenkom bij mijn klanten en de oplossingen daarbij. Vragen en reacties zijn altijd van harte welkom, ik zal proberen die tijdig te beantwoorden of van commentaar te voorzien.

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home